Carprof Logo

Laat uw auto vakkundig keuren door CarProf

APK-keuring Puttershoek | CarProf Jan Snel

Zoekt u een geschikt adres in Puttershoek om uw auto te laten keuren voor de jaarlijkse APK? Bij CarProf Jan Snel kunt u terecht voor APK, onderhoud en reparatie van alle merken. Het is ook mogelijk om een afspraak voor de APK te combineren met een onderhoudsbeurt.

Belangrijk verschil tussen APK en onderhoud?

Is uw auto nog steeds veilig als het gaat om milieu en verkeersveiligheid? Stoot de uitlaat niet teveel uitlaatgassen uit en remt de auto wel goed? Om die zaken te controleren, bestaat de jaarlijkse APK-keuring. Als eventuele gebreken tijdig geconstateerd worden, kunt u gevaarlijke situaties voorkomen. Om echter te zorgen dat de auto ook motorisch in goede conditie blijft, is onderhoud belangrijk. Het onderhoud – en wat voor soorten onderhoud wanneer uitgevoerd dienen te worden – is voorgeschreven door de fabrikant van uw auto. In de handleiding van uw auto kunt u zien wanneer bijvoorbeeld het luchtfilter en de olie vervangen moeten worden. Wilt u meer weten over de verschillen tussen APK en onderhoud? CarProf Jan Snel kan u adviseren en weet wat de fabrieksvoorschriften voor uw auto zijn als het gaat om reparatie en onderhoud.

Wat doet CarProf Jan Snel bij de APK?

Meer weten over APK Puttershoek? Alle vaste punten die gecontroleerd moeten worden tijdens de APK krijgen de nodige aandacht van onze keurmeester. Zo wordt altijd gekeken naar de uitlaat en de remmen.

Wanneer is uw apk verlopen?

licenseplate NL

Maak een afspraak