Carprof Logo

Laat uw auto vakkundig keuren door CarProf

APK-keuring Zevenaar | CarProf Rennes

De APK-keuring bepaalt of uw voldoet aan de eisen die belangrijk zijn voor veiligheid van verkeer en milieu. Moet uw auto weer gekeurd worden? CarProf Rennes in Zevenaar kan uw auto natuurlijk voor u keuren. Indien gewenst is het ook mogelijk om deze keuring te combineren met een onderhoudsbeurt.

Een onderhoudsbeurt en APK?

Ja, naast de APK heeft uw auto ook regelmatig onderhoud nodig. De APK is er om te bepalen of uw auto wel veilig is voor u en uw omgeving. Dit doen we door bijvoorbeeld naar de remfunctie en de uitstoot van de uitlaat te kijken. Dat wil echter nog niet zeggen dat uw auto, bijvoorbeeld, ook motorisch in goede staat is. Is de olie recentelijk nog ververst, is het filter ook vervangen, hoe is het luchtfilter er aan toe? Dit zijn zaken die ervoor zorgen dat uw auto lang mee zal gaan. Wanneer heeft uw auto onderhoud nodig? Dit kunt u precies zien in de voorschriften van de fabrikant. Natuurlijk kunnen wij u ook adviseren over het onderhoud dat uw auto nodig heeft aan de hand van de kilometerstand en de leeftijd.

Wat doet CarProf Rennes bij de APK?

Wilt u meer weten APK Zevenaar? Tijdens de APK worden een aantal vaste punten gecontroleerd, deze moeten aan bepaalde minimale eisen voldoen.

Wanneer is uw apk verlopen?

licenseplate NL

Maak een afspraak