Carprof Logo

Doe de Zomercheck bij CarProf

Na onze check is uw auto zomerklaar

Op veel kalenders staat de start van de vakantie al omcirkeld. Met een volgeladen auto op weg naar een welverdiende vakantiebestemming. En waar u ook naartoe gaat, u wilt op uw auto kunnen rekenen. Vertrouw dan op de zekerheid van onze Zomercheck. Voor slechts € 19,95 controleren onze monteurs uw auto op alle cruciale punten. U rijdt weg met het populairste dobbelspel voor tijdens de lange rit of gezellig op de camping.

Afspraak maken
CarProf 145910

Onze grondige check op 13 cruciale punten

Van airconditioning tot uw bandenspanning. Maar ook uw uitlaat en ruitenwissers controleren wij op goed functioneren of mogelijke storingen. Dankzij onze hoogopgeleide autotechnici, de juiste controleapparatuur en alle data van elk automerk, kunnen wij ook uw auto van binnen en van buiten grondig nakijken. U krijgt van ons een duidelijk rapport met aanbevelingen voor uw veiligheid en de zekerheid van een zorgeloze reis naar uw vakantiebestemming. Afspraak maken
CarProf 145915

Afspraak maken

Vul hieronder uw gegevens in voor de Soepel-na-stilstaan check. Wij nemen vervolgens snel contact met u op om de afspraak in te plannen.